Med Kalle og Palle i verdensrummet

Et pyntesygt rumvæsen truer freden i verdensrummet. Repræsentanter fra alle dele af universet er samlet til krisemøde på Stjerneunionens moderskib. Hvordan kan de frelse planeterne fra en skæbne som smykker omkring halsen på det 830.000 kilometer høje rumvæsen?

Til alt held dukker rumheltene A.T. Lanten og Styrox Box (aka Kalle og Palle) op i deres hjemmelavede rumfartøj T.S.S. Bananas. Og de har en opfindsom løsning på problemet.

Det er ingen hemmelighed, at jeg er ret vild med de to skøre brødre fra Særlinge. Historierne er altid sjove og utraditionelle, og illustrationerne er flotte og fantasifulde og indeholder et væld af finurlige detaljer. Forfatterne og illustratorerne Aino Havukainen og Sami Toivonen leverer altid nogle ekstremt velgennemarbejdede bøger, hvor alting går op i en højere enhed.

Kalle og Palles scifi-eventyr er endnu ikke udkommet på dansk, men mon ikke det sker på et tidspunkt …

Aino Havukainen og Sami Toivonen: Tatun ja Patun avaruusseikkailu.
Bogen er udgivet på forlaget Otava i 2011.
Foreign rights: Otava Group Agency.

På dansk findes allerede: Kalle og Palle på arbejdeKalle og Palles sære opfindelserKalle og Palles sære bog om søvnKalle og Palle i børnehave. Alle bøgerne er udkommet på TURBINE Forlaget, der også udgiver den nyeste bog i serien Kalle og Palle som superhelte til næste år.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>