2 thoughts on ““… för det är författarens plikt att minnas stunderna då sidorna vänds i historien.”

  1. Arne

    Oksanen hænger mig langt ud af halsen. Hendes ensidighed er tydelig, men i storpolitik er der andre regler der gælder. Når USA og andre vestlige lande deltager i ulovlige krige (fx den mod Iraq eller mod det nuv. exjugoslavien) var der ikke ret mange pip man hørte fra hende. Der er altså noget frelst i hendes skriverier som irriterer mig. Hun må mene hvad hun vil, men som sagt er det en ensidig udlægning af situationen. At hun med sine udtalelser støtter et regime i Ukraine som består af fascistoide medlemmer, går hun let forbi.

    Naturligvis kan Rusland da ikke være ligeglad med om Ukraine bliver tilknyttet nærmere til Europa, fx via medlemskab af EU akkurat på samme måde som USA i årevis har blokeret for Cuba under påskuddet om at Cuba truer USA. Tingene er ikke så sort-hvide som hun forestiller sig.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>